نیتریت سدیم در شیمیایی تهران
نیتریت سدیم یک نگهدارنده ی مهم است که در اغلب محصولات غذایی به خصوص محصولات گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
آیا نیتریت سدیم برای سلامتی مضر است؟
بسیاری از ما می دانیم که شرکت های مواد غذایی از مواد افزودنی برای افزایش ماندگاری محصولات خود استفاده می کنند. اما چند نفر از ما می دانیم که این مواد نگهدارنده چیست و مهمتر از آن، با بدن ما چه می کنند؟
نیترات سدیم نوعی نمک است که از دیرباز برای نگهداری غذاها استفاده می شده است. تا به حال در مورد گوشت پخته شده شنیده اید؟ خوب، شما می توانید آن را در بسیاری از غذاها از جمله بیکن، گوشت گاو، ژامبون، هات داگ، گوشت ناهار، سالامی و ماهی دودی پیدا کنید. این عطر و طعم متمایز ایجاد می کند، اکسیداسیون لیپید را کنترل می کند و به عنوان یک ضد میکروبی عمل می کند.
نیترات سدیم را می توان در گیاهان و آب آشامیدنی کنترل نشده یافت. نیتروژن در خاک به نیترات سدیم تبدیل می شود و برای رشد گیاه ضروری است. گیاهان نیترات سدیم را از خاک به مقدار متفاوت جذب می کنند. سبزیجات با سطوح بالای نیترات سدیم عبارتند از اسفناج، تربچه، کاهو، کرفس، هویج، کلم و چغندر. طبق یک مطالعه در سال 2009، تقریباً 80 درصد از نیترات های رژیم غذایی در رژیم غذایی افراد از مصرف سبزیجات به دست می آید.